PROJEKTLEDNING OCH IMPLEMENTERING

Vi på Munana har stor erfarenhet projektledning och implementera en rad olika projekt hos våra kunder. Det kan vara nya program eller ett nytt arbetssätt, en personal eller produktionsändring eller varför inte ett trevligt event för kunder eller anställda. 

Den där förändringen som ni skulle implementerat, nya arbetssättet eller den där viktiga grejen som ni borde ha startat med redan men som det aldrig blir tid till. Vi hjälper er!

Vi ser oss som en naturlig partner och del av kundens företag med syfte att underlätta och stötta företaget med allt som rör organisationens utveckling.

projektledning projekt ledning projektleda

Munana AB är ett företag som arbetar som konsulter och med frågor inom bland annat projektledning och implementering. Inriktningen är att hjälpa företag som har behov av stöttning eller hela genomförandet från start till mål.

Det finns en mångårig erfarenhet från ett flertal olika branscher och förståelse för skillnader och olikheter i frågeställningar som kan uppstå. Vi har via uppdrag hjälpt företag inom områdena projekt, personalfrågor, ledarskap, it och försäljning. Vi har även som anställda har de haft arbetsuppgifter som chefer med personalansvar både i privata företag och inom myndighet.

Om du kontaktar oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig med projekthantering.